lunes, 31 de julio de 2017

FANHUNTER USA


EL JOC FANHUNTER URBAN WARFARE ES PUBLICA ALS ESTATS UNITS DE LA MÀ DE DEVIR
 
El joc de miniatures inspirat en l’obra de Cels Piñol (Barcelona, 1970) és la primera fase del llançament internacional, al qual seguiran jocs de cartes, jocs de rol i còmics.

Ja s’ha presentat a les convencions de
Birmingham i Ohio, però serà a les GenCon d’Indianapolis del proper mes d’agost on Devir llançarà a gran escala aquesta adaptació dels populars “nassuts” ambientats en una Barcelona del futur on totes les expressions de cultura i oci han estat prohibides per un tirà autoproclamat Papa, Alejo Cuervo, personatge inspirat en el llibreter i editor del mateix nom que és també el propietari de la famosa llibreria Gigamesh de Barcelona.

En aquest futur distòpic,
Fanhunters i Macutes persegueixen fans de tota mena, lectors, melòmans, cinèfils, jugadors, serièfils, etc, que utilitzen els seus coneixements friquis per enfrontar-se a les forces del mal.Fanhunter va ser creat per Cels Piñol ara fa 27 anys i, tot i que ja s’ha traduït a diverses llengües, aquesta és la primera vegada que s’aposta per un llançament continuat en països diversos. Fanhunter Urban Warfare està dissenyat per David Esbrí, amb il·lustracions de Cels Piñol i Àlex Santaló, i Devir l’edita dins la seva línia de jocs de producció pròpia. Devir es, a més, la propietària a nivell mundial dels drets de Fanhunter i representa la marca, a excepció dels còmics dins d’Espanya, que estan sent publicats per Ediciones Gigamesh, i les novel·les que es publiquen a Panini Books.
_________________________

Fanhunter Drácula, còmic oficial del 50è Festival de Cinema de Sitges:
http://sitgesfilmfestival.com/cat/noticies/?id=1003410

Enllaços d’interès:
http://www.fanhunter.com (web oficial)
 http://devir.es/producto/fanhunter-urban-warfare/ (Fanhunter a Devir)
 https://lektu.com/e/fanhunter/9 (còmics digitals de Fanhunter)


No hay comentarios:

Publicar un comentario