miércoles, 4 de enero de 2012

TORNEN ELS KALKITOS


Nota de premsa. Gener 2012.

TORNEN ELS KALKITOS


Cels Piñol
i Àlex Santaló col·laboren en el rellançament internacional de la coneguda marca.

Durant els anys setanta, els famosos KALKITOS van esdevenir tota una icona d’oci popular a molts països: calcant sobre una fulla de transfer podien situar-se figures en diversos escenaris. Actualment, els KALKITOS originals són autèntiques peces de col·leccionista.

Els KALKITOS han tornat a la vida de la mà d’Ideas Empire, empresa de Singapur que n’ha adquirit la llicència i els comercialitza a tot el món.

S’han creat nous dissenys mantenint l’atractiu dels originals; tornen a oferir-se KALKITOS de diversos gèneres i està previst recuperar els dissenys primigenis.

Cels Piñol i Álex Santaló són els primers autors catalans que han col·laborat en aquesta nova etapa de KALKITOS. Els populars ‘nariguts’ que van protagonitzar la novel·la gràfica Fantom Town (editada per Planeta DeAgostini, ara disponible a Koomic.com) salten ara a aquest format del qual en Cels es considera fan des de petit, i que ara li han obert encara més les portes de la internacionalització.

Cels Piñol (Barcelona, 1970), és guionista, escriptor, il·lustrador, dissenyador i empresari. Des de fa 22 anys publica obres com ara Fanhunter, Fantom Town o Fan Letal.
www.fanhunter.com
www.facebook.com/celspinol
www.twitter.com/celspinol

Àlex Santaló (Barcelona, 1977), és il·lustrador i dissenyador. Acaba de publicar el seu llibre Me gusta el fútbol, editat per Glénat i El Terrat, amb guió d’Adrià Serra.
www.alexsantalo.com
www.twitter.com/alexsantalo



KALKITOS
www.kalkitos.sg
www.facebook.com/kalkitos.page
www.twitter.com/kalkitos.sg
www.ideasempire.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario